mandag 15. november 2010

Tilbake til hotellet

 mens Ida bestilte taxi ringte Sheryl til Mathilde og sa at vi skulle hente henne, hun sa også at hun og bestemoren hadde hatt det utrolig morsomt.
Hun skulle fortelle hva hun hadde gjort når vi kom. Vi satt i taxien nå. Det tok ca.10 minutter og kjøre. Når vi var fremme der vi skulle møte Sheryl, hoppet vi ut og klemte henne, for og si hei (gruppeklem.) Så dro vi til en restaurant for og spise litt, alle var super sultne.Vi skulle til resturanten til hotellet. Når vi satt oss fortalte Sheryl at hun og bestemoren hadde vært på tivoli. Ida og Mathilde ble litt sjalu på henne. Men det sa dem ikke da.Mathilde og Ida fortalte om hva de gjorde på hotellet. Så kom maten vår, den så veldig god ut, det var den også. Det var litt nudler og kylling, så var det noen tomat biter og litt mer.

sånn så maten vår ut:

Nå vi hadde spist opp maten vår gikk vi først og betalte, så gikk vi ut. Vi tok heisen opp. Så gikk vi opp til rommene våre. Alle dusjet raskt,  pusset tennene og børstet håret. Så kom Ida og Sheryl til rommet til Mathilde. Vi pratet litt før vi gikk og la oss.

6 kommentarer:

  1. Det var fint å høre at Sheryl fikk treffe bestemoren sin og vert på tivoli men dumt at dere ikke fikk vert med,utrolig bra bilde av spagettin hilsen ask

    SvarSlett
  2. Hehe, tusen takk!!
    vi hadde det fint vi også, vi var på sjokoladespa!!

    SvarSlett
  3. fine bilder høres hyggelig ut at sheryl traff beste moren sin hilsen oddvar

    SvarSlett
  4. Hei!<3 Den spaggeti "tingen" var nok nudler:) Bloggen deres er kjempe kul mad mange bra bilder. Kunne kanskje skrevet hvilken restaurant dere var på??

    - Zelda

    SvarSlett
  5. Tusen takk!!

    Skal gjør så godt vi kan!!

    SIM3<3

    SvarSlett
  6. Hey! Dere MA ha mellom rom etter puntum. Det sa veldig godt ut. Teksten var bra.


    Hilsen Cassandra!

    SvarSlett