torsdag 11. november 2010

Middagen

Hei igjen!

nå gikk vi akkurat ut fra bussen. Vi var skrubb sultene! Det blir sikkert godt med litt middag! Vi gikk inn i hotellet og inn til resturanten. Det var utrlig fint der! Det var mange bord og en stor diamant-krone i midten. Vi satte oss ned og begynte å tenke på hva vi skulle spise. Oda sa at vi kanskje kunne smake på nasjonal retten til Spania. Vi fikk vite at masjonalretten til Spania het Paella. Det ble vi enige i! Oda sa det vi skulle ha på spansk til servitøren. Vi kjønte nesten ingenting!! Etter det snakket vi litt om det neste landet vi skulle i. Vi skulle til Polen! Men da kunne ikke Ida være med.
Så kom servitøren tilbake med fire tellerkner. Han ga en tallerken hver før han gikk og spurte noen andre gjester. Det så godt ut, og det så litt mer spiselig en sneglene i Frankrike! Vi tok et bilde at retten før vi smakte på den. Her er bildet:
Det ser så godt ut!! alle smakte på det samtidig. Oda hadde smakt det før, men hun kunne gjøre det igjen!! Alle likte det. Ida syntes det smakte litt rart, så hu tok vek rekene og blåskjellene. Det samme gjorde Sheryl og Mathilde. Oda likr det sånn, så hun lar det være. Etter middagen var vi slitene. Vi trengte ikke å betale, siden Oda var med oss, og faren hennes er jo diriktøren til dette hotellet!!
Vi tok heisen opp, og gikk inn på rommet. Så gikk vi en etter en i dusjen.Oda, Sheryl og Ida lo høyt da de hørte Mathilde synge i dusjen!! Da alle var klare, gikk vi og la oss. I morgen skulle vi jo til slottet!!

4 kommentarer:

  1. Jeg tror dere spiste Paella her? Det er jo kjempegodt, heldiggriser.

    SvarSlett
  2. Ja, det heter Paella.
    Det var kjempe godt!!

    SvarSlett
  3. Hei jenter!

    Ser ut som om dere koser dere i Spania! Hva var egentlig ingrediensene i matretten utennom reker og blåskjell? Jeg synes i hvertfall den ser veldig spennende ut!

    Klem Hedvig Marie ;))

    SvarSlett
  4. dere er heldige som får spse noe så herli. fin blogg ba bilder


    sverre

    SvarSlett