mandag 15. november 2010

Flyturen til Polen

Hei!
Nå har vi akuratt blitt ferdige med å pakke. Faren til Oda hadde fått tak i en taxi til oss. Nå sto taxien og ventet på oss. Oda var litt lei seg for at vi måtte dra. Hun var fortsatt syk, så hun kunne ikke være med oss helt til flyplassen for å si hade der. Vi ga mobil nummerne våre til Oda, og hun ga hennes. Nå tuta taxien. Den hadde blitt litt lei av å vente på oss. En mann hjalp oss med å få bagasjen inn i taxien. I mens ga vi Oda en klem og vi takket faren hennes for alt. Så dro vi. Det har vært fint her i Spania, men vi må jo komme oss videre!! Ingen av oss hadde dratt til Polen før. Sheryl hadde ordnet fly billetter og hotel. Så sa hun at hun hadde bestilt et hotel som vi hadde vært i før. Eller, ikke vært der før, men et hotel som har det samme navnet som et hotel vi hadde vært i. Ida og Mathilde måtte gjette. Ida spurte om det var Novotel, med en spøkefull stemme. Sheryl sa at det var riktig!! Vi skulle til et Novotel hotel i Warszawa!! (Warszawa er hovedstaten i Polen!).


Den hvite bygningen er Novotel hotellet

En halvtime senere var vi fremme. Vi løp inn i flyplassen, fordi vi ville ha mest mulig tid til å spise lunsj på flyplassen.Vi ordnet billettene og ga fra oss bagasjen. Så gikk vi gjennom kontrolen. Vi hadde akuratt 1 time på oss for å spise lunsj og kanskje kjøpe noen ting. Alle ville spise en stooor sandwich. Det tok ca. en halvtime før alle var klare. Så vi hadde tid til å kjøpe litt ting.
Etter det hadde vi 10 minutter for å gå til flyet. Akuratt da vi kom åpnet  dørene seg. Vi skjekket inn billettene og gikk inn i flyet. Vi satte oss ned. Det tok kort tid før vi begynte å lette. Vi kjente et trykk i magen. Så roet det seg. Mathilde leste i en bok, Sheryl sovnet og Ida fortsatte å spise på sandwichen hun ikke hadde klart å spise i resturanten. Etter det sovnet Mathilde og Ida også.
Neste dag skulle Sheryl til bestemoren sin. Mathilde og Ida skulle bli i hotellet. De skulle slappe av.
Så dro Sheryl dro med taxi.
Her er flagget til Polen:

Her er kartet:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar