torsdag 11. november 2010

Flamenco Show

heisann!!

Etter badingen, skulle vi snart se på flamenco show. Oda fikk også lov til å være med. Alle gledet seg veldig nå.Vi skulle først dusje og kle på oss. Alle gjorde som alle skulle, dusje, og kle på seg. Når vi dusjet tenkte Mathilde på flamenco show, Ida tenkte på også på flamenco show, Sheryl tenkte på Sjokolade, fordi vi nettopp fikk en telefon fra Hedvig marie og Cassandra, som var på sjokoladespa. Etter alle hadde dusjet og kled på oss, Vi skulle ta buss til andre siden av Madrid. Vi venta i ti minutter før vi så bussen. Spanjolene bruker også euro. Etter at vi hadde satt oss, begynte vi å snakke om hva vi skulle gjøre i morgen. Etter ti minutter ble alle enige om en ting. Vi skulle dra til slottet! Det blir sikkert spennende. men nå skal vi på flamico Show. det tar ca. en halv time med buss. Sheryl begynte å bli litt bilsyk, og Oda sa at når man er bilsyk, burde man se frem for seg. Sheryl gjøre det hun sa, og etter vært ble hun bedre. 15 minutter senere var vi fremme. Det var veeldig fint, og det var enda finere inne. vi gikk for å få biletter til Flaminco showet.
Vi gikk opp på tribunen og satte oss ned. Det skulle starte om 10 minutter.
Endelig sartet det. Noen pene damer kom frem. De danset utrolig fint! Så kom mennene. De gikk til vær sin dame og danset med dem.
Alle danset likt, det var fantastisk! Man må ikke ha scene skrekk når man danser der! Nå var den dansen over, og de gikk fra scenen. Så kom noen andre for å danse.
De var også utrolig pene!! flinke var de og. 
Det var også en som danset alene, Vi syntes hun var flinkest

Det var veldig mørkt, men man kunne se litt da.
Så var showet ferdig, og vi fikk lov til å gå bak scenen. Vi fikk et bilde av noen av flaminco danserne.

Det var veldig kult, men nå måtte gå, for vi måtte spise middag og!! Det var allerede sent, men vi måtte jo få oss litt å spise!! Vi gikk bort til bussholdeplassen. akuratt da kom bussen.
Så dro vi med buss tilbake til hotellet.


2 kommentarer:

  1. Det virker som dere har vært på et supert show. Jeg skjønner at dere er flinke til å finne på ting å gjøre og at dere opplever masse!

    Starbucks hilser også :)

    SvarSlett
  2. HIHI!!!tusen takk, det var veldig, super, kul. HIHI!!

    SvarSlett