mandag 1. november 2010

Reisen til Spania

Hei!
Nå står vi utenfor hotellet. Vi har gitt fra oss nøklene. Vi står og venter på en Taxi. Mathilde har ordnet flybiletter og hotell i Madrid.
Nå kom Taxien. Vi satte oss inn og sa at vi skulle til flyplassen.
En god halvtime senere var vi fremme. Vi gikk for å levere bagasjen. Så gikk vi til en resturant for å spise lunsj. Det var vårt siste måltid i Frankrike. Vi skulle gjærne ha vært her lengere, men vi må jo komme oss videre på reisen!! Etter vi hadde spist oss mette, gikk vi bort venterommet ved flyet vårt. Vi så på at de fylte bensin i flyet.
Endelig ånpnet dørene seg. Vi kjekket inn bilettene og gikk inn i flyet. Vi hadde bestilt første klasse igjen!! Det er veldig dyrt, 18013,98 kroner!!! men det var inkludert god mat, lys og luft som virker og en liten bar.
Det var også deilige stoler.
Flyet begynte å bevege seg. Det tok ikke lang tid før vi lettet. Vi skal være i flyet i 2 timer og 5 minutter. Vi tok frem noen spill fra håndbagasjen vår, og vi begynte å spille. Vi var litt trette, så vi bestemte oss får å sove litt før vi lander. 1 Time senere våkna vi ca. helt likt!! Vi skulle lande om 20 minutter.
Vi tok en burger som flyvertinen ga oss. Mathilde og Ida følte at vi begynte og gå nedover. Etter vært følte Sheryl det og.
litt senere så vi bakken. det var litt natur, men mest av alt var det hus og bygninger.
Endelig landet vi. Vi gikk ut av flyet, og inn i flyplassen. Vi var fortsatt sultene, selv om vi spiste en burger i flyet. Så vi gikk bort til nermeste resturant for å spise. Vi måtte snakke engelsk til servitøren. Plutselig hørte vi noen snakke norsk. Vi snudde oss og så en blond jente med langt hår. Hun snakket med moren sin. Vi gikk bort til dem og spurte om de var norske. De var norske. Den blonde jenta sa at faren hennes eier et hotell her i Madrid. Vi fikk også vite at hun het Oda. Mathilde spurte om hvilket hotell faren hennes eide. Oda sa at det var et hotell som het Novotel. Det hørtes kjent ut. Det var jo det hotellet vi skulle på!!! Oda ble veldig glad, for da kunne vi møtes der! vi bestemte oss for å sitte med dem i mens vi spiser.
Jenta med rød ring rundt hodet, er Oda.

Og sånn ser flyet ut: 


Vi spurte en mann som arbeidet i flyplassen, om han kunne ta et bilde. Får vi kunne ikke gå ut der. Så mannen sa ja og tok et bilde. Det var hyggelig.

4 kommentarer:

  1. Hei jenter.
    For et sammentreff at dere traff datteren til hotelldirektøren. Morsomt. Det var joe en riktig søt jente. Kanskje dere kan holde kontakten med henne når dere kommer hjem til Norge igjen.

    Hva vet dere om Spania da? Hva skal dere gjøre i Spania. Har dere noen planer?

    SvarSlett
  2. Heisann!

    Det ser ut som dere har det fint! Kos dere videre!

    Klem Lissi<3 ;)

    SvarSlett
  3. hehe!!
    jo takk<3
    jeg skal hilse fra alle!!
    kos dere der dere er også<3

    klem ida

    SvarSlett