torsdag 14. oktober 2010

Starten

Hei!

Nå har vi nettopp, gått ut av toget. Nå er vi på vei til å hente billetter, og gi fra oss bagasjen vår. Vi har bestilt 1. klasse på flyet!! det koster 5 657 kr. per person! så til sammen blir det 17 061 kr.! det tar ca. 3 timer å fly til Paris. Vi gikk gjennom politiet og til alle butikkene. Vi kjøpte litt goderi og drikke før vi gikk videre. Vi skal dra med flyselskapet S.A.S.
Nå er det bare ti minutter før vi kan gå inn i flyet.
Endelig kommer det en dame som åpner dørene. Vi stiler oss i kø for å kjekke inn bilettene.
Nå er vi i flyet. Vi har sommerfugler i  magen!! Nå begynner flyet å bevege seg!! Det som ikke var bra var at Ida hadde høydeskrikk!! Flyet hadde en veldig lang vei før den begynnte å lette :(  Men til slutt skjedde det noe!!  På starten var det litt rart. Men det gikk bra!!  Når vi var kommet opp i luften fikk vi gjøre mye, vi fikk se på tv, vi fikk veldig god mat. Etter vært ble vi trette og sovnet. Mathilde og Sheryl ble vekket av Ida som sa at vi  måtte gjøre oss klare til landing.
Nå landet flyet! Solen blendet oss!! det var strålende vær!!
Litt etter i hadde godt ut av flyet, Ble Mathilde utrolig glad for å treffe hjemme-landet sitt (hun kommer fra Frankrike). Vi gikk for å hente bagasjen vår. Etter det var vi så slitene at vi sovna på setene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar