mandag 25. oktober 2010

Tilbake fra Eiffeltårnet

Etter pannekakene ringte Ida etter en taxi. Hun hadde lært seg hva hun skulle si. Når taxien hadde kommet og vi satte oss inn der, så Sheryl en butikk hun bare måtte innom. Da stoppet taxien. Det var en kles butikk. Det var veldig fint der,en lysekrone med ekte diamanter, nesten alt var en nydelig farge, rosa!! men det var blandet med (blå-hvit.)  Butikken var veldig stor og fin!!   Tøyet var i silke, det var helt nydelig. Det meste tøyet var kjoler, men det var også litt andre ting. Etter 1 time der inne var det nok, sa Mathilde. Alle hadde 2 poser med klær. Da ringte vi igjen etter taxi. Når vi kom til hotellet gikk vi opp til rommene våre. Vi skulle slappe av litt.
2 timer senere var vi samlet på rommet til Mathilde. Vi skulle snart spise middag. Sheryl sa at hun var for sliten til å gå ut å spise, så vi bestemte oss for at vi skulle spise på resturanten til hotellet.
Vi tok heisen ned til resturanten. Vi satte oss ved et treer-bord. Siden vi var i Frankrike, bestemte vi oss for å smake litt fransk mat. En høy mann kom bort til bordet og spurte oss hva vi ville ha. Mathilde sa at de ville ha fransk mat. Den høye mannen gikk bort fra bordet og til kjøkkenet.
En halvitme senere kom mannen med et fat. Da han la det på bordet, så vi raskt på fatet. oppi der lå det...... SNEGLER!!!Vi fikk to tellerkner,og lå fem døde snegler med masse salt og pepper oppå i vær tellerken. vi ville egenklig ikke smake, men vi smakte alikevel. det smakte litt rart, men alle likte det!!
Vi bestilte også litt å drikke. Til slutt bestilte vi desert. Vi tok pannekaker med nutella i, naaam!! Pannekaker er "crêpes" på fransk. (utales: crep) Etter vi hadde betalt, gikk vi for å legge oss. Klokka var over ti.
Her er et bilde av snegler:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar