fredag 10. desember 2010

Tilbbake til hotelet

Heisann!


Etter lenge måtte vi dra. Vi hadde vært lenge der. Ida fikset taxi til hotelet. Det tok tjue minutter ca. med taxien til hotelet.Når vi var fremme la vi oss rett etter vi hadde spist litt. Imorgen avslutter vi bloggreisen, og drar hjem. Vi syns det er trist.

God Natt Så Lenge

Markedet

God Morgen!

Vi våknet og tok på oss  kosete klær, gikk ned og spiste litt frokost. Det var god med frokost, vi tok oss egg og bacon. Vi dro rett etter at vi hadde spist ferdig. Taxien var  finere enn den andre vi tok til hotellet og fra flyet. Når vi var fremme så vi ikke noe som bakken. Det var så mange der at vi ikke så noen ting.

Se her, dette var bare litt av det:
'

Vi gikk bare rundtog presset oss frem får Sheryl ''måtte'' innom en butikk. Der var det mange fine smykker som alle ville ha. Sheryl ble forelsket i et smykke som var av stein.






Sheryl kjøpte seg et nydlig stein smykke.

Se på den:



mandag 6. desember 2010

Middagen i Russland

Vi våknet opp, og tok på oss noen rene klær. Så skulle vi gå ned til middags bordet som var fult av godtsaker. Det lå så mye der at vi ville ta alt, men det kunne vi jo ikke. Så vi tok Borsjtsj, det er en god grønnsaksuppe hvor hovedingrediensen vanligvis er rødbeter. Vi begynnte med litt og litt. Det var så godt at vi tok for mye.

Et bilde av maten:

Til slutt var vi så stappet at vi måtte legge oss for natten. GOD NATT<3

Russland

Vi er i Polen nå, men det er over fordi nå drar vi til Russland som blir gøy. Vi skal til et marked, der det er mange fatinge barn. Vi er så snille at vi skal dele ut litt mat til noen av dem.

Vi tok taxi til flyplassen. Vi fikk i oss litt mat. Så gikk vi inn i flyet. Det er ikke en så lang reise. Denne gangen sovna ikke Mathilde. Hun spilte kort mot seg selv.
Mathilde sugde på en drops da Sheryl og Ida våkna.
Så landet vi, det føltes deilig da vi endelig traff bakken. Vi gikk ut av flyet, og inn i fluyplassen. Så gikk vi for å hente bagasjen. Etter det tok vi en taxi til hotellet som het "Golden Apple" det tok en halvtime før vi kom til hotellet. På veien så vi mange små hus, og mange butikker. Over butikkene sto det masse rart på russisk.
Så kom vi til hotellet. Det var fint å se hotellet i halv mørket.


Så gikk vi opp til rommet vårt. Mathilde løp til sengen som var nermest vinduet. Det var et stoort vindu. Sheryl løp til sengen som var på andre siden av Mathilde. Det var også ved vinduet. Så gikk Ida til sengen som var ved siden av Sheryl. Så tok vi oss en liten lur

Russland

Her er et kart over Russland:






Her er flagge til Russland:



 Nasjonaldag: 12.juni
Nasjonalsang: Hymne til den russiske føderasjonen
President: Dmitrij Medvedev